Van pijnklacht tot controle

Algemene behandelingen

Wat onze tandartsen doen

Onze tandartsen zijn hoofdzakelijk bezig met het verhelpen van pijn en het gezond houden van de gehele mond. Belangrijk hierbij is dat je met regelmaat langskomt om achterstallig onderhoud en daarmee dingen als ontstekingen en gaatjes te voorkomen. Wij zorgen dat je zo snel mogelijk van jouw klachten afkomt zonder dat de behandeling zelf teveel pijn doet. Dit doen we o.a. met plaatselijke verdovingen en vooral met begeleidend advies. Zo lig je meer ontspannen in de stoel.

Implantaten

Gaatjes vullen

Kronen

Wortelkanaalbehandeling

Behandelingen uitgelegd

Een wortelkanaalbehandeling, kronen, implantaten of gewoon het vullen van een gaatje: we kunnen ons voorstellen dat dit nieuw voor je is. Benieuwd hoe deze algemene behandelingen in hun werk gaan? Bekijk dan deze informatieve video’s van het KNMT.

Wil je meer weten over bijvoorbeeld behandelingen, medicatie of voedsel? Op de website van Alles over het gebit vind je uitgebreid antwoord op al je inhoudelijke vragen.

Kronen, bruggen en facings

Klingeburg is een moderne praktijk waar de nieuwste (3D) technieken worden gebruikt voor het maken van o.a. kronen, bruggen en facings. Zo zijn wij in staat om voorzieningen als deze snel en accuraat te maken in onze eigen praktijk. Hierdoor kunnen we het werk dezelfde dag nog in de mond plaatsen. Klik hier voor meer informatie over de zogenoemde CEREC-behandeling

Verwijzingen

Het kan voorkomen dat je wordt verwezen naar een externe specialist zoals bijvoorbeeld de endodontoloog of de kaakchirurg. Er zijn verschillende tandheelkundige specialisaties die van toepassing kunnen zijn:

Inschrijven

Op zoek naar een nieuwe en betrouwbare tandartspraktijk? Bij ons ben je van harte welkom! Via deze pagina kun je je gelijk inschrijven.

Mondzorg voor ouderen

Welke rol speelt de mondgezondheid in relatie tot uw algehele gezondheid? En wat komt er kijken bij een kunstgebit? Wij leggen het u uit.

Kindertandheelkunde

Een goede start voor een gezonde lach. Kinderen zijn volledig gedekt vanuit de basisverzekering. Laat ze daarom zo vroeg mogelijk kennis maken met onze praktijk.