Tandarts Nieuwegein

Onze praktijk

Uw vertrouwde tandarts in Nieuwegein

Bij Tandartspraktijk Klingeburg vinden we het belangrijk dat iedereen zich welkom en gehoord voelt. Daarnaast doen we iedere dag ons best om de kwaliteit van onze dienstverlening op peil te houden. Hierbij staan een actuele kennis en de beschikking over moderne technologie voorop. Onze grootste kracht is ons gebalanceerde team bestaande uit twee tandartsen (moeder en zoon), een mondhygiënist, een preventie-assistente, stoelassistenten en een praktijkmanager.

Behandelkamer van Tandartspraktijk Klingeburg in Nieuwegein

Een toegewijd team aan specialisten

Drs. S. Razoki

Tandarts & implantoloog

Een door de Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie (NVOI) erkende implantoloog en tandarts in Nieuwegein die zich op professioneel niveau en onder hoge kwaliteitseisen bezighoudt met de orale implantologie en aan wie de kwalificatie implantoloog NVOI door het bestuur van de NVOI is toegekend.

BIG: 29048969902

Drs. M. Razoki

Tandarts

KRT-geregistreerde tandarts in Nieuwegein. Deze behandelaar staat in het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT). Met het KRT ben je er zeker van dat je te maken krijgt met een tandarts die voldoet aan de kwaliteitsnormen en het vak bijhoudt met regelmatige nascholing.

BIG: 09928404302

Mondhygiënist Nieuwegein

Tanya

Mondhygiëniste

Jaap

Praktijkmanager

Dinah

Tandartsassistente

Karin

Tandartsassistente

Sonja Klingeburg

Sonja

Balie-assistente