Wat kost een behandeling?

Betaling & tarieven

Tarieven 2022

Alle tarieven voor verrichtingen in de tandheelkunde zijn wettelijk en landelijk bepaald door de Nederlandse Zorgautoriteit. Alle verrichtingen hebben een unieke behandelcode. Deze behandelcodes inclusief specificatie vind je terug op de website van Alles over het Gebit.

Liever een persoonlijke toelichting? Onze baliemedewerkers helpen je graag verder.

Betaling

Na iedere verrichting ontvang je een factuur van declaratiekantoor Infomedics. Infomedics hanteert te allen tijde een betalingstermijn van 30 dagen. Mocht je niet in de gelegendheid zijn om binnen de termijn te betalen, neem dan z.s.m. contact op met de Servicedesk van Infomedics op 036 – 203 19 00 (€ 0,35 per gesprek). Zij zullen je vervolgens helpen met een betalingsregeling.

Heb je inhoudelijke vragen over de factuur die je hebt ontvangen? Neem dan even contact op met de praktijk via razoki@klingeburg.nl.

Infomediccs

Inschrijven

Op zoek naar een nieuwe en betrouwbare tandartspraktijk? Bij ons ben je van harte welkom! Via deze pagina kun je je gelijk inschrijven.

Afspraak maken

Ben je al patiënt bij ons en wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of loop even langs de praktijk.

Behandelingen

Binnenkort een behandeling op de agenda? Wij leggen je uit wat je kunt verwachten bij bijvoorbeeld een extractie, prothese of een controle.

Veelgestelde vragen

Tarieven
Verzekering
Betaling
Klachten