Implantaten & parodontitis

Implantologie & parodontologie

Gebitsimplantaten

Een tand of een kies verliezen is heel vervelend. Er zijn verschillende redenen waarom de tandarts of kaakchirurg een gebitselement heeft moeten trekken. Gelukkig zijn er gebitsimplantaten om de getrokken tand of kies te vervangen. Hierbij wordt er door middel van een implantaat (schroefje) in de kaak een steunpunt gecreëerd waarop vervolgens een nieuw gemaakte kroon geplaatst kan worden.

Parodontitis

Wanneer tandplak langdurig aanwezig is, kan het tandvlees ontstoken raken (gingivitis). Zo een ontsteking kan zich uitbreiden tot parodontitis, een ernstigere vorm waarbij het kaakbot rondom de tand wordt afgebroken. Hierdoor zal het tandvlees terugtrekken en komen de tanden en kiezen losser te staan. Uiteindelijk zul je hieraan gebitselementen verliezen. Onze specialisten helpen je graag bij het voorkomen en/of behandelen van aandoeningen aan het tandvlees.

Implantoloog

Doordat onze praktijk haar eigen implantoloog heeft, kun je bij ons zowel terecht voor het laten plaatsen van gebitsimplantaten als voor het laten behandelen van parodontitis.

Inschrijven

Op zoek naar een nieuwe en betrouwbare tandartspraktijk? Bij ons ben je van harte welkom! Via deze pagina kun je je gelijk inschrijven.

Esthetisch

Naast behandelingen die je mond gezond houden, doen wij ook cosmetische behandelingen. Zo kun je bij ons je tanden laten bleken en facings laten plaatsen.

Orthodontie

Heb je last van scheve tanden? Misschien is het dan tijd voor een beugel. Bij ons kun je terecht voor het laten plaatsen van de zeer populaire Airsmile, een haast onzichtbare beugel.