Kroon, onlay, brug en facings

CEREC -Behandeling

CEREC-behandeling

Bij ons is het mogelijk om in één behandeldag een kroon, onlay, brug of facing te maken en direct te plaatsen. Dankzij de nieuwste CEREC-technologie kan een beschadigde of verzwakte kies terug hersteld worden in zijn ideale vorm. Deze 3D-techniek is computergestuurd en zorgt voor een optimaal resultaat van de restauratie. Dit betekent dat de behandelde kies dan ook langer behouden kan blijven.

Hoe ziet de behandeling eruit?

De kies wordt voorbewerkt door de tandarts om de gewenste vorm te verkrijgen voor de restauratie. Vervolgens wordt met een scanner een opname van de mond gemaakt, wat betekent dat je niet meer zoals vroeger hoeft te happen met afdrukmaterialen in de mond. Op de computer verschijnt een 3D beeld van het gebit. De tandarts kan samen met jou de scan bekijken en de toekomstige situatie met de kroon laten zien. Vervolgens gaat het frees-apparaat direct aan de slag. Enkele minuten later is de restauratie klaar om geplaatst te worden.

Inschrijven

Op zoek naar een nieuwe en betrouwbare tandartspraktijk? Bij ons ben je van harte welkom! Via deze pagina kun je je gelijk inschrijven.

Implantologie

Ben je toe aan het compleet vervangen van één of meerdere tanden? Bij ons kun je terecht voor het laten zetten van implantaatkronen, bruggen en kunst(klik)gebit.​

Orthodontie

Heb je last van scheve tanden? Misschien is het dan tijd voor een beugel. Bij ons kun je terecht voor het laten plaatsen van de zeer populair Airsmile, een haast onzichtbare beugel.