Kindertandheelkunde

Mondzorg voor kinderen

Een goede start voor een gezonde lach

In onze praktijk wordt veel aandacht aan kinderen besteed. Bij kinderen focussen we ons voornamelijk op preventie. We geven kinderen les in poetsen en geven advies over gezonde voeding. Daarnaast voeren we preventieve behandelingen uit, zoals het aanbrengen van fluoride op beginnende gaatjes. Ook brengen we regelmatig zogeheten sealants aan om putten en groeven te bedekken.

Kinderen zijn volledig gedekt

Kinderen tot 18 jaar zijn volledig gedekt vanuit de basisverzekering. Tevens geldt het verplicht eigen risico niet voor deze leeftijdsgroep. Des te meer reden dus om zo vroeg mogelijk jouw kind mee te nemen naar de tandarts. Heeft jouw kind binnenkort een beugel nodig? Dan is het goed om te weten dat orthodontie enkel vanuit een aanvullende verzekering wordt vergoed.

Inschrijven

Op zoek naar een nieuwe en betrouwbare tandartspraktijk? Bij ons ben je van harte welkom! Via deze pagina kun je je gelijk inschrijven.

Behandelingen

Binnenkort een behandeling op de agenda? Wij leggen je uit wat je kunt verwachten bij bijvoorbeeld een extractie, prothese of een controle.

Preventieve mondzorg

Preventieve mondzorg is essentieel voor de mondgezondheid. Onze mondhygiënist en preventie-assistenten staan voor je klaar!