Tanden bleken en facings Nieuwegein

Esthetische Tandheelkunde

tanden bleken Nieuwegein

Tanden bleken

Bij esthetische tandheelkunde draait het puur om het mooier maken van het gebit. Een van de populairste cosmetische behandelingen is het bleken van tanden. Naarmate je ouder wordt verkleuren je tanden. Dit komt doorgaans  door koffie- en rookaanslag, kleurstoffen in voeding en dunner wordend glazuur. Wij maken je gebit weer wit door middel van een bleekbehandeling. Voor meer informatie ben je altijd welkom in onze kliniek.

Facings

Niet iedereen heeft het geluk met een gaaf en wit gebit. Voor cosmetische wensen met betrekking tot het gebit bieden facings vaak de oplossing. Een facing is gemaakt van composiet of porselein en is niks meer dan een dun schildje dat geplaatst wordt op een tand of kies. Met facings repareren we afgebroken hoekjes, vullen we spleetjes op, maken we verkleurde tanden weer wit en laten we scheve tanden weer recht lijken. Voor het maken van facings maken wij gebruik van de nieuwste 3D-techniek.

Inschrijven

Op zoek naar een nieuwe en betrouwbare tandartspraktijk? Bij ons ben je van harte welkom! Via deze pagina kun je je gelijk inschrijven.

Implantologie

Ben je toe aan het compleet vervangen van één of meerdere tanden? Bij ons kun je terecht voor het laten zetten van implantaatkronen, bruggen en kunst(klik)gebit.​

Orthodontie

Heb je last van scheve tanden? Misschien is het dan tijd voor een beugel. Bij ons kun je terecht voor het laten plaatsen van de zeer populair Airsmile, een haast onzichtbare beugel.