Mondhygiënist Nieuwegein

Preventieve mondzorg

Voorkomen is beter dan genezen

Preventieve mondzorg is essentieel voor de mondgezondheid. Onze mondhygiënist en preventieassistenten zijn gespecialiseerd in het reinigen van het gebit en het tandvlees. Daarnaast geven ze preventieve adviezen over gebits- en mondverzorging. Door dit met regelmaat te laten doen, houd je met gemak jouw mondgezondheid én -hygiëne op peil. Bovendien verlaag je de kans op andere complicaties.

Mondhygiënist

Onze mondhygiënist houdt de conditie van jouw tandvlees op peil. Daarnaast verwijdert deze tandsteen, soms tot diep onder het tandvlees.  Daarnaast voorkomt een regelmatig bezoek aan de mondhygiënist tandverlies, geeft het je een frisse adem en verbetert het de mondgezondheid.

Mondhygiënist Nieuwegein

Inschrijven

Op zoek naar een nieuwe en betrouwbare tandartspraktijk? Bij ons ben je van harte welkom! Via deze pagina kun je je gelijk inschrijven.

Mondzorg voor ouderen

Welke rol speelt de mondgezondheid in relatie tot uw algehele gezondheid? En wat komt er kijken bij een kunstgebit? Wij leggen het u uit.

Kindertandheelkunde

Een goede start voor een gezonde lach. Kinderen zijn volledig gedekt vanuit de basisverzekering. Laat ze daarom zo vroeg mogelijk kennis maken met onze praktijk.