Beugel Nieuwegein

Orthodontie

Orthodontie

Bij orthodontie draait het vooral om het optimaliseren van de stand van de tanden in de kaken. In Nederland hebben veel mensen last van scheve tanden en daardoor ook een onregelmatige stand van de kaken. Door met een beugel druk uit te oefenen op gebitselementen kunnen deze weer recht worden gezet.

Airsmile

Met de komst van de Airsmile beugel bieden wij onze patiënten de mogelijkheid om het dragen van een beugel zo prettig mogelijk te maken. Het is een haast onzichtbare beugel die in korte tijd relatief veel resultaat oplevert. Daarnaast is de beugel te allen tijde uitneembaar en is er soms zelfs een vergoeding vanuit verzekeraars mogelijk. Voor meer informatie kun je bij één van onze medewerkers in de praktijk terecht.

Inschrijven

Op zoek naar een nieuwe en betrouwbare tandartspraktijk? Bij ons ben je van harte welkom! Via deze pagina kun je je gelijk inschrijven.

Implantologie

Ben je toe aan het compleet vervangen van één of meerdere tanden? Bij ons kun je terecht voor het laten zetten van implantaatbruggen, kronen en (klik)kunstgebit.

Esthetisch

Naast behandelingen die je mond gezond houden doen wij ook cosmetische behandelingen. Zo kun je bij ons je tanden laten bleken en facings laten plaatsen.